•  Lux

Nu, nu unitatea de măsură a intensității luminoase, ci acel ceva despre care știm cu toții ce este, dar ne vine greu să-l definim. Dacă am încerca, probabil că ar rezulta o înșiruire de branduri alternate cu destinații exotice, toate susținute de considerabile sume de bani. Acu’, vă întreb, cum stați la capitolul cunoștințe în acest domeniu?! V-ați blocat? Adică știți teoria dar la capitolul practica n-ați avut onoarea?! Înțeleg. În acest caz job-ul de Redactor publicație superpremium nu e pentru voi. Nici pentru mine, recunosc.

Superpublicația cu pricina – bilingvă, lunară, distribuită gratuit în București – cu un nume pe cât de bombastic pe atât de necunoscut mie, Collector’s Art&Luxury, angajează doi reporteri cu experiență în presa scrisă. Candidatul ideal trebuie să aibă cunoștințe solide în domeniul luxului, cunoștințe care sunt prezentate și ca responsabilități/beneficii.

Dacă, însă, ați ridicat cuminței două degețele sus și ați dat din cap hotărât că da, sunteți doldora de cunoștințe, puteți aplica pe ejobs.

  • Când limba română e prea săracă

Globalizarea e peste noi, suntem în NATO și NATO e în noi, cu americăneasca sa cu tot. Limba noastră-i o comoară și toată lumea știe că acestea sunt păzite de duhuri. Pe ele joacă flăcări, spun bătrânii. Concluzia: do not touch (conform noului manual de identitate de clasa a I-a). Între timp inventăm expresii noi, de imagine și simțire.

Transforma look and feel-ul website-ului UPC Business potrivit noului manual de identitate

Postul se numește Specialist online, îl găsiți pe besjobs.

  • Coordonarea dintre ochi și mână

Dacă ești ordonat, perseverent, plin de energie dar și de inițiativă, știi să lucrezi la calculator (sic!), ești student sau cel mult proaspăt absolvent, înțelegi limba engleză și ai răspuns DA acestor precise întrebări, job-ul poate fi al tău. Cum îl chemă? Coordonator editură. Ce presupune?!  O suită de activități:

  1. dezvoltarea de relații profesionale cu furnizorii;
  2. aprovizionarea cu materie primă și împachetarea produselor (cărți, CD, DVE, etc.);
  3. expedierea coletelor și urmărirea lor până la destinatar;
  4. menținerea interesului clienților prin atenție la calitate și la nevoile acestora:

Cu siguranță e un post de management, mi-am spus când am citit denumirea. Și nu am greșit, nevoile clienților, calitatea ambalajului și dificila misiune a menținerii interesului sunt clar din zona asta.

Nu mă întrebați ce este DVE. Probabil e rudă bună cu DVD.

Postul este pe ejobs.

  • Se caută Moș Crăciun

O persoană vârstnică, care să fie un domn mai plinuț, sociabil și care să îndrăgească copii. Instruire gratuită. Vă așteaptă cu drag la numerele de telefon afișate pe bestjobs.