De acu’ au început să apară și job-uri serioase pe site-uri-le de profil. Adevărat vă spun vouă – celor care bântuiți de irepresibile nemulțumiri profesionale bateți zi de zi cu pasul rotiței de mouse anunțuri multe, mărunte și deseori (cam) agramate – vremurile se schimbă, vom avea și noi ce munci, vorba reclamei la Roșia Montana.

Să purcedem, deci:

1. Mâncător profesionist.

Ei, cum sună?! Pe vremea împușcatului mâncătorul profesionist era de un singur fel. Sunt sigură că nu există acestă categorie profesională în COR, dar ce contează, se plătește bine. Singura cerință e să ai muuulți prieteni pe facebook care să le placă de tine când scrii despre chiteluțele cu sos comandate acasă. Nu pregetați să aplicați, e rost o carieră beton. Recomandat persoanelor subponderale.

2. Ursitoare pentru botez

Doamnelor, domnișoarelor, care ați făcut un curs de actorie sau sunteți studente la teatru, dați buzna! Dacă teatru se consideră și fițele de tânără rănită în amor/orgoliu/suflet propriu făcute cunoscuților, întrebați?! De ce nu?!

Se caută trei zâne bune și una rea ( sau rea, da’ bunăăăă). Job de weekend, cică oferta salarială e atractivă, dar nici nu mai contează când te dai în spectacol pe la botezuri. Și când spun spectacol, spectacol va să fie: muzică, dans, costume, versuri. Temă pentru acasă: recitați cu aplomb Cățeluș cu părul creț în fața oglinzii.

Le găsiți pe bestjobs, după nume, nu pun link că n-au plătit.