Scotociți adânc în cufărul competențelor voastre (talente, skill-uri – spuneți-le cum vreți). Veți găsi acolo comori demult uitate, glorioase rămășițe ale tinereții, lăsate să se dezintegreze din lipsă de încredere, din timiditatea, din teamă că expunerea lor judecății semenilor, criticilor dure, inerentelor maliții, le va ofili. Uitați de teama de penibil și scoateți la lumină spiritul competitiv, adrenalina vi se va împrăștia prin trup ca argintul viu).

Participați la concursul inițiat de Fundația Friends for Friends. Superscrieri se cheamă și vă invită pe toți cei care știți – sau credeți că știți – scrie creativ în sens jurnalistic să participați cu materiale publicate în orice mediu tipărit sau electronic în perioada 15 septembrie 2010 – 15 septembrie 2011. Deadline-ul este 16 septembrie iar ele, materialele, vor fi încadrate în următoarele categorii: Eseu, Reportaj, Opinie, Portret, Experiment (unde încape orice deviație de la normă.

Deci, nu vor literatură, vor însă creative writing. Aveți bloguri, scrieți periodic, aveți poate și materiale tipărite pe undeva, ce mai așteptați?! Nici măcar nu vă spun care sunt premiile. Nu fiți leneși, dați click!

Advertisements